Nové desky: Vance Joy navazuje na hit Riptide, Felix Jaehn dal dohromady to nejlepší, co kdy vydal

Vydáno 26.02.2018 | autor: Lucie Šimůnková

Domácí interpreti se sice koncem února oddávají zimnímu spánku a nová alba nevydávají, v zahraničí je ale situace jiná. O slovo se hlásí například Australan Vance Joy, autor megahitu Riptide. Své nejúspěšnější skladby dal na jednu desku i DJ a producent Felix Jaehn. Neopomeňme ani The Temperance Movement, kteří brzy přijedou do Prahy. Sarah Blasko přichází s příjemnou dávkou melancholie již pošesté.

Nové desky: Vance Joy navazuje na hit Riptide, Felix Jaehn dal dohromady to nejlepší, co kdy vydal Nové desky: Vance Joy navazuje na hit Riptide, Felix Jaehn dal dohromady to nejlepší, co kdy vydal


The Temperance Movement - A Deeper Cut

Milovníci britského zvuku by měli zpozornět. Blues-rocková formace z Glasgow vydává své třetí studiové album A Deeper Cut. Dvanáct nových skladeb stojí na ostrých kytarových riffech, avšak titulní písnička je spíše folkovou záležitostí. Celá deska se poslouchá opravdu příjemně. Už 21. března se budete moci přesvědčit sami. V tento den totiž anglická banda zahraje v pražském Futuru.

Nové desky: Ghost Of You obohatili rock elektronikou, Circus Brothers prošli změnami

 

Sarah Blasko - Depth Of Field

Australská rodačka s evropskými kořeny představuje deset melancholických skladeb na disku s názvem Depth Of Field. Je to již její šestá studiová deska od roku 2004. Singl Phantom svým fanouškům představila již v listopadu. Teď si ho společně s ostatními novými písničkami mohou poslechnout na všech dostupných hudebních platformách.

 

 

Felix Jaehn - I

Třiadvacetiletý DJ a producent se do paměti fanoušků z celého světa vryl již několikrát. Zejména hity Hot2Touch, Cheerleader nebo Ain’t Nobody (Loves Me Better) neminuly takřka nikoho. Teď se rozhodl dát všechny své povedené singly na jednu desku, kterou pojmenoval jednoduše I. Mistr tropical houseu pochází z Německa, ale už ve svém útlém věku cestuje po celém světě.

 

 

Vance Joy - Nation Of Two

Další rodák z Austrálie, který vydal novou desku, se jmenuje James Gabriel Wanderson Keogh a je známý pod uměleckým jménem Vance Joy. Celý svět uchvátil svým singlem Riptide, který má na Spotify přes 570 milionu poslechů. Úspěšný je i singl z nového alba Lay In On Me. Třicetiletý písničkář odjel v roce 2014 turné po boku Taylor Swift, jako předskokan se s ní vydal do Severní Ameriky, Spojeného království a rodné Austrálie.

 


Dále vychází:

  • Danielle Nicole – Cry No More
  • Olden Yolk - Olden Yolk
  • Pasar de las Luces - Mint Field
  • Basic Behaviour - Frigs

 

autor: Lucie Šimůnková

Téma: Vance Joy, Felix Jaehn, Taylor Swift, Sarah Blasko, The Temperance Movement

zavřít