Pohřeb Lemmyho Kilmistera se bude vysílat živě. Jděte se koukat do baru, vzkazují Motörhead

Vydáno 06.01.2016 | autor: redakce

Ikona světového rock'n'rollu bude pochována 9. ledna na Forest Lawn Memorial Cemetery v Hollywoodu. Ti, kdo u toho nebudou moci být, mají šanci sledovat ceremonii alespoň přes internet. Kapela pro ně totiž zařídila živý stream, který se bude vysílat přes jejich YouTube kanál.

Pohřeb Lemmyho Kilmistera se bude vysílat živě. Jděte se koukat do baru, vzkazují Motörhead Pohřeb Lemmyho Kilmistera se bude vysílat živě. Jděte se koukat do baru, vzkazují Motörhead

Motörhead doporučují, aby fanoušci vzpomínali na Lemmyho třeba v nějakém příjemném baru. "Jděte do svého oblíbeného baru nebo klubu, ujistěte se, že se připojíte na internet a zavzpomínejte si s námi. Nebo jednoduše pozvěte přátele a oslavte Lemmyho život doma," uvedli na svém Facebooku.

Sex, drogy, rock'n'roll. Lemmy Kilmister žil i hrál vždycky naplno

Přenos se bude vysílat mezi třetí hodinou odpolední a půl pátou tamního času na YouTube kanálu skupiny. Za Motörhead se tím zřejmě definitivně zavřou dveře, protože kapela ihned po Lemmyho smrti prohlásila, že končí činnost. Ruší se tím pádem i chystaný únorový koncert v Praze, majitelé vstupenek je mohou v těchto dnech vracet a požadovat zpět peníze.

10 hudebních osobností, které nás v roce 2015 opustily

Lemmy Kilmister zemřel 28. prosince na rakovinu, o níž se dozvěděl pouhé dva dny před svým skonem. Ještě 24. prosince stihl oslavit své 70. narozeniny.

Facebook, jm

zavřít