Ray Wilson připomene koncem listopadu hity Genesis v Praze a ve Zlíně

Vydáno 23.11.2018 | autor: redakce

Jeden z frontmanů britské art rockové skupiny Genesis, Skot Ray Wilson, se vrátí do České republiky. Už 26. listopadu se představí pražskému publiku v Lucerna Music Baru a o den později 27. listopadu se na něj mohou těšit fanoušci ve Zlíně, kde vystoupí v klubu Masters of Rock Café.

Ray Wilson připomene koncem listopadu hity Genesis v Praze a ve Zlíně Ray Wilson připomene koncem listopadu hity Genesis v Praze a ve Zlíně

Ray Wilson zpíval v Genesis v letech 1996 až 1998, kdy vystřídal Phila Collinse. Genesis za svou kariéru dokázali celosvětově prodat téměř 150 milionů alb, z toho více než 21,5 milionu v USA. V roce 1997 s kapelou natočil v pořadí patnácté a zároveň poslední album Calling all stations, z něhož pochází hit Congo.

Ex-Genesis zahrál na jihu Moravy

Koncert s názvem Genesis Classic performed by former Genesis lead singer Ray Wilson nabídne představení největších hitů z období Genesis, ale i vlastní písně ze sólové dráhy.

Zajímavostí je, že Ray Wilson se v roce 2008 zabydlel v polské Poznani poté, co se seznámil s tanečnicí Małgorzatou Mielech, kterou si o tři roky později vzal. Ray Wilson je nejen špičkovým zpěvákem, ale také brilantním kytaristou a je známým perfekcionistou, který koncertuje obklopen výhradně špičkovými muzikanty.

Témata: Genesis, Ray Wilson

zavřít