Štědrý večer s Tata Bojs: Radiožurnál odvysílá jejich výjimečný koncert se SOČR

Vydáno 24.12.2016 | autor: redakce

Společný koncert Tata Bojs a Symfonického orchestru Českého rozhlasu pod taktovkou dirigenta Tomáše Braunera 23. listopadu v pražském Foru Karlín byl dle reakcí fanoušků i médií zážitkem z kategorie výjimečných. Ti, co chyběli, si ho mohou vychutnat symbolicky na Štědrý den, kdy záznam koncertu ve 20:00 odvysílá Český rozhlas Radiožurnál. Na jaře 2017 vyjde záznam u Supraphonu.

Štědrý večer s Tata Bojs: Radiožurnál odvysílá jejich výjimečný koncert se SOČR Štědrý večer s Tata Bojs: Radiožurnál odvysílá jejich výjimečný koncert se SOČR

"Do poslední chvíle nebylo jasné, alespoň mně, jestli to bude velký zážitek nebo velký průšvih. Věděli jsme, že aranže jsou výborné, orchestr prvotřídní, dirigent skvělý. Ale bylo tolik věcí, na které bylo potřeba myslet, které se mohly pokazit.... Potom se ale ukázala zajímavá věc. A totiž, že my a SOČR máme asi nejlepší publikum v Praze! Kombinace našich fanoušků a abonentů orchestru byla zabijácká. Najednou to vlastně šlo samo. Nervozita odezněla a celý koncert byla radost," napsal Mardoša den po akci na svém speciálním blogu, kde shrnoval své zážitky z unikátní spolupráce Tata Bojs a SOČRu.

LIVE: Tata Bojs a symfonický orchestr vytvořili ve Foru Karlín dokonalou symbiózu

Že to nebyl jen jeho osobní dojem, dokazovaly jak nadšené reakce fanoušků přímo ve Foru, tak následné reportáže z koncertu, kde se coby speciální hosté představili Klára Nemravová a Clarinet Factory.

vložte odkaz, text nemažte

Chválou nešetřila ani redaktorka iREPORTu Hana Bukáčková, když koncert zhodnotila jako "impozantní zážitek s neopakovatelnou atmosférou, který v závěru zvedl všechny sedící fanoušky ze židlí." 

Naladit se můžete krátkým klipem ze zákulisí niže:

tz, jm, foto: Martin Straka

Témata: Tata Bojs, Symfonický orchestr Českého rozhlasu, koncerty, Forum Karlín

zavřít