Thom Artway zahraje v říjnu v Paláci Akropolis, krom písní z andělského alba Hedgehog slibuje i novinky

Vydáno 08.08.2017 | autor: redakce

Thom Artway po návratu ze zahraničí, kde jako vítěz soutěže Czech Fresh natočí videoklip v jednom z evropských studií YouTube Space a představí se na zahraničních showcase festivalech, potěší své tuzemské příznivce. Letošní Zpěvák a Objev roku hudebních Cen Anděl 5. října v Paláci Akropolis v Praze zahraje a zazpívá své hity i novinkové skladby. 

Thom Artway zahraje v říjnu v Paláci Akropolis, krom písní z andělského alba Hedgehog slibuje i novinky Thom Artway zahraje v říjnu v Paláci Akropolis, krom písní z andělského alba Hedgehog slibuje i novinky

Na koncertě zazní písničky z Thomova prvního EP Still Standing in The Unknown a jeho prvního alb Hedgehog, chybět nebude hit I Have No Inspiration ani nový singl In Your Mind. Jako předskokan se představí projekt Piano Mikoláše Růžičky z Republic of Two, který je též držitelem Ceny Anděl.

Zpěvák roku Thom Artway: Nerad bych, aby teď lidé chodili na koncerty s většími očekáváními

"V Akropoli zahraju řadu nových písní a mimo mou kapelu mě doprovodí řada zajímavých hostů - těším se na vás!" vzkazuje Thom Artway svým fanouškům.



Vstupenky je možné zakoupit online na pokladně Paláce Akropolis palacakropolis.cz a na webu goout.cz. Cena vstupenek v předprodeji je 200 Kč, na místě 250 Kč.

tz, jm, foto: Michal Boodya Budínský, Daniel Salač

Témata: Thom Artway, Hedgehog, Palác Akropolis. 

zavřít