Vdova po Chesteru Benningtonovi prolomila mlčení: Všichni pomůžeme udržet jeho památku naživu

Vydáno 29.07.2017 | autor: redakce

Talinda Bennington, vdova po zesnulém frontmanovi Linkin Park Chesteru Benningtonovi, se poprvé veřejně vyjádřila ke smrti svého manžela. Na Twitteru sdílela srdceryvný vzkaz, ve kterém na Chestera vzpomíná a doufá v zachování jeho památky. 

Vdova po Chesteru Benningtonovi prolomila mlčení: Všichni pomůžeme udržet jeho památku naživu Vdova po Chesteru Benningtonovi prolomila mlčení: Všichni pomůžeme udržet jeho památku naživu

"Je to týden, co jsem ztratila svou spřízněnou duši a mé děti ztratily svého hrdinu - svého otce. Žili jsme jako v pohádce a teď se to změnilo v nějakou hroznou Shakespearovu tragédii. Jak jen můžu jít dál? Jak mám sebrat svou roztříštěnou duši?" ptá se bývalá modelka v úvodní části svého tweetu.

POST SCRIPTUM (89): S Chesterem Benningtonem odešel hlas puberťáků z 00's - zpověď bývalého fanouška

V té další však věří, že Benningtonův odkaz jen tak nezanikne. "Chci, aby moje komunita a tvoji fanoušci po celém světě věděli, že cítíme vaši lásku. Cítím, že vaše ztráta je stejně bolestivá. Moje děti jsou tak malé, aby ztratily tátu. Vím, že my všichni pomůžeme udržet jako památku naživu. Byl jasná, milující duše s andělským hlasem. A teď bezbolestně zpívá své písničky ve všech našich srdcích."

Chester Bennington bojoval se svými démony z dětství celý život

vložte odkaz, text nemažte

V týdnu se k Chesterově odchodu vyjádřila také jeho kapela. "Drahý Chestere, naše srdce jsou zlomená. Pořád jsme v šoku a nemůžeme uvěřit tomu, co se stalo. Dotkl ses tolika životů, možná mnohem víc, než sis uvědomoval. V posledních dnech jsme byli svědky obrovského přívalu lásky a podpory, veřejně i soukromě, z celého světa," stojí na sociálních sítích Linkin Park

Chester Bennington byl nalezen mrtev ve svém domě 20. července. Bylo mu pouhých 41 let, vyšetřovatelé konstatovali, že spáchal sebevraždu oběšením. V místosti se našla otevřená lahev alkoholu, ale žádné stopy drog. 

Témata: Chester Bennington, Linkin Park, rock

zavřít