Dymytry točili klip na uzavřené dálnici, zveřejnili další upoutávku a prozradili datum premiéry

Vydáno 21.09.2016 | autor: Nicola Bernard

Čím dál oblíbenější metalová pětice - skupina Dymytry točila několik měsíců po vydání posledního alba s názvem AGRONAUT i klip k jednomu z tracků právě z již zmiňované desky. Nyní prozradili i datum premiéry. 

Dymytry točili klip na uzavřené dálnici, zveřejnili další upoutávku a prozradili datum premiéry Dymytry točili klip na uzavřené dálnici, zvřejnili další upoutávku a prozradili datum premiéry

Klip se chystá k tracku Pekelní andělé. Už jeho název dává jasně najevo, že se jedná o píseň s motorkářskou tématikou. Kromě toho bude za přítomnosti ohnivých řetězců a pyrotechniky pekelný i videoklip sám o sobě.

Dymytry něco chystají. A bude to fakt pekelný!

Kdo frontmana skupiny Honza "Prothea" Macků alespoň trochu zná, ví, že se netají láskou k silným strojům a následně se to pak odráží i do textů. "Jsem motorkář tělem i duší, dokonce mám tu čest být členem motoklubu Kraken, takže tohle téma je mi víc než blízké," řekl na úvod frontman kapely Protheus.

Dymytry pozvali na natáčení svoje kamarády motorkáře, kterých se sjelo téměř sto. Společně vyjeli na spanilou jízdu Prahou, na jejímž konci je čekala postavená scéna na zabraném konci dálnice. "Dali jsme si opravdu záležet, aby tenhle klip byl nářez, na ničem jsme nešetřili a věříme, že na výsledku je to znát! Troufám si říct, že podobně výpravnej klip se jen tak nevidí," navázal na Prothea kapelník, Dymo.

vložte odkaz, text nemažte


                Na natáčení se sjelo kolem stovky motorkářů, které ,,při činu"
                                       zachytil fotograf Josef Beník

K chystanému klipu navíc dnes zveřejnili i druhý trailer, kde zároveň stejně jako na oficiálním Facebooku kapely prozradili datum premiéry.

Nablýskané stroje, stovka motorkářů, spousta plamenů a pyrotechniky, filmové kamery nebo třeba příjemné a tématické prostředí natáčení. Tak to je jen zlomek toho všeho, čím chtějí Dymytry nalákat své fanoušky na premiéru klipu. Ta bude již tuto neděli na oficiálním YouTube kanálu Dymytry.

Foto: Nicola Bernard, Josef Beník

Témata: Dymytry, Protheus, metal

zavřít