LIVE: Voxel s Pokáčem v Olomouci postavili sedící publikum na nohy

Vydáno 22.11.2016 | autor: redakce

V olomouckém U-klubu se fanouškům představili písničkáři Voxel a Pokáč. Koncert to nebyl ledajaký, protože samotný název tour s dovětkem "co sedne" už dával najevo, že sál bude s omezenou kapacitou míst k sezení. Jeho vyprodání byla pro dvojici maličkost. 

LIVE: Voxel s Pokáčem v Olomouci postavili sedící publikum na nohy Voxel s Pokáčem v Olomouci postavili sedící publikum na nohy. Foto: Ten KWS


VOXEL
+ POKÁČ
TOUR CO SEDNE
U-KLUB, OLOMOUC
21. 11. 2016

Sál byl pro diváky otevřen o hodinu dřív, a proto měl ten, kdo přišel mezi prvními, šanci dostat i zpěvník písní interpretů. Během dvou a půl hodinového koncertu se vystřídali čtyři zpěváci, doprovázení většinou jen kytarami.

Nejdříve se na pódiu objevili dva mladí kluci, o kterých nikdo moc nevěděl, co jsou vlastně zač. "Divíte se, že jsme tady?" řekl jeden z nich. "My se taky před pár hodinami divili, když nám Voxel s Pokáčem dali šanci tady vystoupit před nimi." Kapela Trocha klidu zahrála několik vtipných písní "na rozehřátí" diváků, kteří se jim po vystoupení odvděčili slušným potleskem.

BLOG: Pokáč: Posaďte se u nás aneb startuje Tour, co sedne!

"Ahoj, já jsem Pokáč," představil se další interpret a při smíchu publika se zaraženě podíval. "Jestli vám přijde vtipná moje přezdívka, počkejte na toho, co zpívá po mně." Podobnými vtipy uváděl všechny své písně a posluchači nadšeně aplaudovali. "Pokáče jsem moc neznala, naposlouchala jsem si ho na internetu a byla jsem mile překvapena," řekla jedna z fanynek.

POSLOUCHALY SE PĚVECKÉ VÝKONY DIVÁKŮ

Po krátké přestávce se na pódium postavil ten, na koho se asi přítomní těšili nejvíc. Voxel zazpíval jak své známé, tak i méně známé skladby a do mnohých zapojoval i publikum. Nakonec představil i looper, nahrávací krabičku, díky které, jak sám řekl, "nemusí platit další členy kapely".

vložte odkaz, text nemažte

Na závěr společně vystupovali Voxel a Pokáč, při jedné z písní dokonce sestoupili z pódia, aby mohli publikum obejít dokola a slyšet zpívat pouze diváky. Ti po tomto závěru aplaudovali vestoje, a tak interpreti zahráli ještě přídavek.



Po vystoupení proběhla autogramiáda zpěváků s diváky, ti si mohli také zakoupit upomínkové předměty, nebo napsat vzkaz interpretům na připravenou papírovou zeď.

text: Lýdie Hájovská, foto: Ten KWS (fotografie jsou ilustrační, z koncertu v Brně)

Témata: Voxel, Pokáč, Tour co sedne, turné, koncerty

4,00

čtenáři

hlasuj
zavřít