POST SCRIPTUM (73): Mariah Carey se stala obětí špatné produkce. Svět se směje jejímu silvestrovskému debaklu

Vydáno 05.01.2017 | autor: Simona Knotková

Mariah Carey jsme v minulém roce Post Scriptum končili. Šestačtyřicetiletá zpěvačka se o pořádný rozruch postarala ale i v samém závěru roku, kdy se jí nepovedlo silvestrovské vystoupení na Times Square. Přesněji řečeno - byla to hotová katastrofa.

POST SCRIPTUM (73): Mariah Carey se stala obětí špatné produkce. Svět se směje jejímu silvestrovskému debaklu Mariah Carey zažila největší noční můru zpěváka


O SYMBOLICKOU TEČKU ZA ROKEM 2016 SE POSTARALA MARIAH CAREY

Zpěvačka měla na newyorském náměstí vystoupit s písněmi Emotion a We Belong Together. Diváci každoročního pořadu Dick Clark's New Year's Rockin' Eve byli o hudební zážitek ale ochuzeni a Carey namísto zpěvu jenom bezradně pochodovala po pódiu a show se snažila zachránit hláškami, že to vlastně vůbec nezkoušela, nebo že má přece taky právo na dovolenou, ať zpívá jenom publikum. Co přesně se stalo?

POST SCRIPTUM (72): Mariah Carey své kolegyně "nezná", Avril Lavigne se dotkly vtípky na adresu Nickelback

Média v čele s těmi bulvárními o tom měla hned jasno. Carey podle nich patrně úplně zapomněla text a nedokázala se trefit ani do playbacku. Pravda ale je o něco méně senzacechtivější - na scéně jednoduše nefungovaly odposlechy. Vše potvrdila manažerka zpěvačky Stella Bulochnikov, která z celého debaklu viní pořádající agenturu Dick Art Productions. Problémy s odposlechy měla Mariah údajně už před vystupováním. Pořadatelé jí tehdy vyměnili zařízení a ujišťovali ji, že po vstupu na pódium bude všechno fungovat. 

vložte odkaz, text nemažte

"Říkala jim, že pořád nic neslyší. Pódiový manažer ji ale stále přesvědčoval, že všechno bude v pořádku, až vejde na stage. Když show začala, neslyšela nic. Z uší si proto vytáhla sluchátka, jinak by neslyšela ani hudbu. Když to ale udělala, jediné, co se dalo slyšet, byl hluk Times Square, všechen ten chaos," řekla Bulochnikov v rozhovoru pro ew.com.

Nefungující odposlechy měl potvrdit i producent pořadu Mark Shimmel. Pravděpodobně z důvodu vysoké sledovanosti se však rozhodl živý přenos neodpojit a utrpení Mariah Carey tak naservíroval Americe v celé jeho délce. Aneb co by pro dobrý virál člověk neudělal.

"Jediné, co můžu říct, je, že Dick Clark byl úžasnou osobností a já měla velké štěstí, že jsem s ním na začátku své kariéry mohla pracovat. Myslím, že on by nikdy nedovolil, aby si umělec něčím podobným prošel, a cítil by se za celou situaci zahanbený, stejně jako jsem byla já," řekla později interpretka na adresu původního autora show.

Zahraniční hudba v roce 2016: Odchod velikánů, nástup r'n'b a spousta hvězd v Česku

Na stranu druhou nelze Carey upřít, že i tak se s nepříjemnou situací jakžtakž vypořádala a zbaběle neutekla z pódia. Sociální sítě a tvůrci meme tak měli na konci roku aspoň o důvod víc k legráckám. Mariah Carey byla například prohlášena za oficiální poslední oběť příšerného roku 2016. A z tohoto pohledu loňský rok opravdu nemohl skončit příhodněji. Tak ať nás letos čeká už jen to dobré!

text: Simona Knotková

Témata: Mariah Carey, Silvestr, Times Square

zavřít