Ozzy Osbourne hodlá v lednu 2020 překvapivě vydat nové album

Vydáno 29.10.2019 | autor: redakce

Zprávu o chystaném novém materiálu oznámila zpěvákova manželka Sharon Osbourne. Půjde o jeho první nové album od Scream, které vyšlo v roce 2010.

Ozzy Osbourne hodlá v lednu 2020 překvapivě vydat nové album Ozzy Osbourne hodlá v lednu 2020 překvapivě vydat nové album

Sharon Osbourne byla nedávno hostem v pořadu Jess Cagle Show v rádiu SiriusXM, kde mluvila o zdraví svého muže. Jak možná víte, Ozzy Osbourne musel zrušit naplánované evropské koncerty na počátku roku, včetně toho českého.

Ozzy Osbourne vinou zdravotních problémů překládá evropské turné, včetně pražského koncertu

“Uzdravuje se. Dokončil album a to vyjde v lednu,” řekla Sharon Osbourne nečekanou informaci.

Také zmínila, jakou radost měl Ozzy Osbourne z toho, že se mohl podílet na skladbě Take What You Want od Post Malonea, kde hostoval spolu s Travisem Scottem. “Je to skvělý song, který neustále roste na žebříčku poslechovosti,” dodala. “Hodně mu to pomáhá, protože se v poslední době cítí dost k ničemu.”

LIVE: Ozzy Osbourne byl v Letňanech plný energie, zazpíval i hity Black Sabbath. Johnny Depp pokuřoval doutníky

Podle ní také vždycky málem plakal, když se v televizi objevila nějaká informace o kapele, která jede na turné nebo při hudebních dokumentech. “Neustále říká, že mu chybí jeho život. Je to pro něj skutečně hodně těžké. Ale dostává se tam. Vrátí se,” řekla.

Zopakovala, že pokud jste si koupili vstupenky na zrušené turné, nakonec je uplatníte. Po tomto turné už ale nejspíš skutečně žádné další nebude.

Text: ah

Témata: Ozzy Osbourne, nemoc, turné, deska

zavřít