Lenny po Česku dobyla už i Itálii, hit Hell.o si podmanil tamní rádia

Vydáno 06.02.2017 | autor: redakce

Lenny zažívá jedno z nejúspěšnějších období svého muzikantského života. Před pár dny se vrátila z Říma a Milána, kde se naživo představila v největších rádiích a TV. Podle vydatavetsltví Universal je to historicky poprvé, co se český interpret dokázal takto výrazně prosadit na italském hudebním trhu.

Lenny po Česku dobyla už i Itálii, hit Hell.o si podmanil tamní rádia Lenny po Česku dobyla už i Itálii, hit Hell.o si podmanil tamní rádia

Autorská skladba Hell.o se již několik týdnů drží na předních příčkách v nejposlouchanějších italských rádiích, je v Top 10 v italském oficiálním rádiovém žebřičku. Není tedy pochyb o tom, že Itálům pověstný chraplák Lenny učaroval.  Stejně tak klip Hell.o se tam stal nejhranějším zahraničním videoklipem. Vedle toho se chystá na jarní Hearts Tour 2017, které startuje 3. března v Karlových Varech a stejnojmenná deska sklízí jedno ocenění za druhým. Čtenáři iREPORTu ji nominovali v hudební anketě Žebřík v kategorii Zpěvačka roku, v hlasování redakce iREPORTu byla Hearts vyhlášena českou deskou roku

LIVE: Lenny je v klubech na dosah ruky. Velká pódia už na ni čekají

"Pamatuju, že jsem jako malá doma často poslouchala italské interprety, ale ani ve snu by mě nenapadlo, že bych naopak já jela prezentovat svou hudbu do Itálie. Mám velkou radost a satisfakci, že si moje písničky našli fanoušci i tam. Je to pro mě taková osudová cesta a těším se, kam mě ještě zavede," zaznělo od Lenny.

vložte odkaz, text nemažte

V březnu Lenny se svoji kapelou a hosty vyjede na pokračování Hearts tour do deseti měst. Vzhledem k jejím zahraničním plánům není jisté, kdy znovu se na českých pódiích opět objeví. Fanoušci by tak s koupí vstupenek, které rychle mizí,  neměli váhat. Jsou k dostání v síti TicketPortal.

"Každý nový rok pro mě vždy připraví spoustu odboček a nečekaných příležitostí, a tak než mě to zase někam odvane, chtěla bych splnit to, na co se těším už od podzima loňského roku. S kapelou jsme právě v rámci příprav na jarní část turné a jsem vděčná, že je o koncerty zase velký zájem. Mám opět skvělý tým, super hosty a dotaženou show," popisuje Lenny.

Hudebním hostem Hearts Tour 2017 bude talentovaný mladý písničkář Jakub Ondra a v Brně se představí jako speciální host Paulie Garand, se kterým Lenny nazpívala duet Hladina.

HEARTS TOUR 2017:
3.3.2017 KARLOVY VARY  - LD STARÁ ROLE
8.3.2017 BRNO  - KLUB RADOST
9.3.2017 HRANICE NA MORAVĚ - SOKOLOVNA HRANICE
10.3.2017 ZLÍN  - MASTERS OF ROCK CAFÉ
11.3.2017 VELKÉ MEZIŘÍČÍ - KLUB JUPITER
16.3.2017 KLADNO - DK KLADNO
17.3.2017 PARDUBICE - KLUB ABC PARDUBICE
18.3.2017 LIBEREC - KD LIDOVÉ SADY
22.3.2017 KLATOVY - KD KLATOVY
25.3.2017 TÁBOR - KLUB MILENIUM

tz, jm

Témata: Lenny, Hearts Tour, Hell.o, turné, koncerty

zavřít