D'n'B legenda London Elektricity se už v pátek vrátí do svého oblíbeného klubu Roxy

Vydáno 11.02.2016 | autor: redakce

Majitel Hospital Records Tony Colman aka London Elektricity vydal v listopadu své šesté studiové album Are We There Yet? V rámci turné k novému LP zavítá tento pátek do Prahy a kam jinam než do svého oblíbeného klubu Roxy.

D'n'B legenda London Elektricity se už v pátek vrátí do svého oblíbeného klubu Roxy London Elektricity má Roxy rád

Velkého šéfa a legendu svého žánru doprovodí svou deepovější selekcí britský producent Lynx a příběh celé show odvypráví MC Wrec. Český support obstarají Thiew a Schooler.

Nejlepší klubovky zimy (II.): Fanoušky rozpálí Soulfly, Kodaline i London Elektricity

London Elektricity má za sebou pět studiových alb a většina z nich v čele s Billion Dollar Gravy (2003) bez nadsázky změnila drum'n'bassovou historii a stala se inspirací generacím producentů a především clubberů. Loni v listopadu vyšlo v pořadí šesté album Are We There Yet?, které vás dle Tonyho slov "díky spolupráci s umělci jako Emer Dineen, Keeno nebo jazzovou hvězdou Lianne Caroll vezme na cestu celým vesmírem". Na albu je cítit jemný umělecký rukopis, slyšet je i zpěv samotného autora.

Minulá dvě vystoupení byla vyprodána, proto organizátoři doporučují neváhat s koupí. Vstupenky jsou stále v předprodeji za 250 Kč + poplatky. Na místě budou do vyprodání za 350 Kč.

 tz, jm

zavřít