Festival pARTY ve FRANTIŠKÁNU uvede Tomáš Hanák, ožije i odkaz Davida Bowieho

Vydáno 08.03.2016 | autor: redakce

Druhý ročník festivalu pARTy ve FRANTIŠKÁNU, který se uskuteční 11. června v půvabném prostředí františkánského kláštera v Kadani, nabídne opět spoustu radostí. Akcí bude provázet Tomáš Hanák, mimo jiné moderátor pátečního Žebříku, a na pódiu se vystřídá pestrá škála učinkujících.

Festival pARTY ve FRANTIŠKÁNU uvede Tomáš Hanák, ožije i odkaz Davida Bowieho Na pARTY ve FRANTIŠKÁNU v Kadani se bude vzpomínat i na Davida Bowieho

Tata Bojs, Buty, Michal Prokop a Framus Five, Barbora Poláková, Krausberry, Znouzectnost, Čoko Voko, Ardor Viridis, Totál Vokál, to jsou jména letošního ročníku. Nebude chybět ani divadelní scéna, na které se představí Lachtaní divadlo Honzy Kovaříka a liberecké Krátké úderné divadlo s bestoffkou "Punk není mrkev". O další lákadlo se postará publicista a překladatel Josef Rauvolf s přednáškou - "David Bowie, muž mnoho umění a tváří."

VIDEO: Lady Gaga jako David Bowie na Grammy: Teatrální, muzikální a skvělá

Významnou poctou pro tento festival bude účast jednoho z nejvýznamějších českých cestovatelů - pana Miloslava Stingla, který bude vyprávět zejména o svém dobrodružném životě. K vidění bude i putovní výstava fotografií Filipa Topola a Psích vojáků. Nezapomeňte si tedy 11. červen zapsat do diáře.

tz, jm

zavřít