Frances Bean Cobain popřála tátovi Kurtovi k nedožitým padesátinám a chce zpátky jeho kytaru

Vydáno 21.02.2017 | autor: redakce

Nedožité padesátiny Kurta Cobaina, které si v úterý 20. února připomínal celý hudební svět, se pochopitelně dotkly i jeho dcery Frances Bean. Ta zveřejnila ručné psané emotivní vyznání, a dokonce přidala i konverzaci se svou babičkou. 

Frances Bean Cobain popřála tátovi Kurtovi k nedožitým padesátinám a chce zpátky jeho kytaru Frances Bean Cobain popřála tátovi Kurtovi k nedožitým padesátinám a chce zpátky jeho kytaru

"Dnes bys slavil 50. narozeniny. Jsi stále milovaný a moc mi chybíš. Děkuji ti, že jsi mi dal DAR života. Navždy tvoje dcera, Frances Bean Cobain," stojí na vzkazu, který dnes čtyřiadvacetiletá Frances napsala na papír. 

Kurt Cobain by slavil 50 let. "Každý užívá svou vlastní formu heroinu," tvrdil lídr Nirvany

Pochlubila se ale i smskami se svou babičkou. Té poděkovala, že ji vychovávala tak, aby byla silná a měla soucit s druhými. Kurt by jí prý za to byl vděčný. Wendy Cobain, zpěvákova matka, jí kompliment oplatila a dodala: "Byl by na tebe pyšný."

vložte odkaz, text nemažte

V souvislosti s Cobainovou dcerou se v posledních týdnech hodně mluví i o sporu s jejím manželem, se kterým se rozvádí. Ten jí totiž nechce vrátit kytaru po jejím otci, tu, se kterou odehrál slavné vystoupení MTV Unplugged. Isaiah Silva však tvrdí, že ji od Frances dostal darem. Celou věc budou muset vyřešit právníci a soudy. 

Témata: Kurt Cobain, Nirvana, Frances Bean Cobain, grunge

zavřít