Hlavní představitel žánru grime Skepta vystoupí v rámci narozenin ROXY

Vydáno 03.09.2019 | autor: redakce

Je to legenda grimové scény a vrací se do Čech. Patří mezi nejvýznamnější britské umělce a mezi jeho fanoušky patří i řada celebrit. Čím je tak výjimečný? Hypnotické vystupování, obrovské hity, to všechno přiveze v říjnu do ROXY. Držitel Mercury Prize a nominant na BRIT Awards ukáže svou show v rámci Ignorance Is Bliss Tour.

Hlavní představitel žánru grime Skepta vystoupí v rámci narozenin ROXY Hlavní představitel žánru grime Skepta vystoupí v rámci narozenin ROXY

To, že Skepta dávno překročil hranice undergroundu, potvrzují i spolupráce s Drakem či Pharellem Williamsem. Loňský banger Praise the Lord s A$AP Rockym pak už neminul snad nikoho. Se svým novým albem Ignorance Is Bliss, vydaným na vlastním labelu Boy Better Know, potvrzuje neutuchající chuť bořit hranice a přitom zůstat autentický.

Narozeniny Roxy zahájí pionýři elektroniky Tangerine Dream

Skepta není pouhým hudebníkem, ale i inspirativní ikonou módy budoucnosti a jeho vliv je cítit skrz současnou kulturu v celosvětovém měřítku. 25. října tak nesmí žádný fanoušek grimu v ROXY chybět. Bude mosh pit?

Text: TZ

Témata: Skepta, Roxy, koncert, Praha

zavřít