Koncerty v časech koronaviru: Ewa Farna, Pokáč, Mirai a další zahrají u vás doma

Vydáno 12.03.2020 | autor: redakce

S dneškem padají všechny koncerty minimálně na třicet dní, mimořádná situace ale může klidně trvat déle. Někteří hudebníci se rozhodli s prázdnými diáři vypořádat po svém. Ewa Farna, Pokáč, Mirai, Pavel Callta a Marcel Procházka alias Marcell budou ve dnech 13. až 16. března streamovat své koncerty online.

Koncerty v časech koronaviru: Ewa Farna, Pokáč, Mirai a další zahrají u vás doma Zpěvačka Ewa Farna

„Když nemůžou lidé za hudbou, musí hudba za lidmi,“ řekli si zmínění umělci a rozhodli se svým fanouškům dopřát živé koncerty online prostřednictvím sociálních sítí.

Česká hudební scéna právě prožívá bezprecedentní situaci a manažeři i muzikanti se snaží vymyslet nové formy koncertů. Projekt S hudbou jsme spolu vznikl za podpory společnosti Coca-Cola a rychle reaguje na současnou situaci v České republice a na Slovensku. Online koncerty budou přenášeny v reálném čase přímo do domácností prostřednictvím počítačů a chytrých telefonů.

Ewa Farna interview: Baví mě mít milostné románky s různými hudebními styly

Fanoušci se tak již od tohoto pátku až do úterý mohou těšit na sérii živých vystoupení.  Je super, jak rychle jsme akci S hudbou jsme spolu dali dohromady. Jsem rád, že mi nabídka, abych se na něm podílel přišla, z té absence koncertování už mě svrbí prsty. Streamy na svém kanále dělám celkem často, ale tohle bude zase o level dál,“ těší se písničkář Pokáč

Jako první tento pátek vystoupí zpěvák Marcell, vítěz kategorie objev roku v Hudebních cenách Evropy 2 pro rok 2019. Dalším v pořadí bude v sobotu písničkář Pokáč, který nedávno během chvíle vyprodal pražské Forum Karlín a oblíbená zpěvačka Ewa Farna.

Mirai interview: Cítíme závazek přijít zase s něčím, co dostojí obecně panujícímu očekávání

V neděli se fanoušci mohou těšit na skupinu Mirai a v pondělí to se představí popový zpěvák Pavel Callta. Zpěváci vytvoří improvizovanou koncertní atmosféru v sále vysočanských Bandzone zkušeben, odkud budou streamovat.

Veškeré informace a podrobnosti naleznete na soukromých profilech jednotlivých vystupujících a na Facebooku a Instagramu Coca-Coly.

TZ

Témata:  Ewa Farna, Pokáč, Mirai, Pavel Callta, Marcel Procházka, Marcell

zavřít