Rockoví Måneskin vydávají skladbu MammaMia, poprvé v ní ukazují svou ironickou stránku

Vydáno 21.10.2021 | autor: redakce

V návaznosti na své letní globální hity I Wanna Be Your Slave a Beggin se italská okázalá rocková kapela Måneskin vrací se svým novým singlem MammaMia. Vůbec poprvé ukazuje svou ironickou stránku. V textu líčí, jak vnímají lidé naše chování, zatímco naše záměry a myšlenky jsou zcela odlišné.

Rockoví Måneskin vydávají skladbu MammaMia, poprvé v ní ukazují svou ironickou stránku Rockoví Måneskin vydávají skladbu MammaMia, poprvé v ní ukazují svou ironickou stránku

Nový singl Måneskin produkovali společně s Fabriziem Ferraguzzem. Píseň je jako vždy nahrána živě, aby zvuk zůstal syrový a drsný. Přestože jde o rockovou píseň, přináší též taneční a klubovou atmosféru, počínaje silným basovým riffem a rytmickým bubnem. Text líčí, jak lidé vnímají vaše chování, zatímco vaše záměry a myšlenky jsou skutečně odlišné. Pokud jde o skladbu, kapela poprvé ukázala svou ironickou stránku.

Rock For People je zpět, první den přivítal Måneskin, Imminence nebo Halflives

Måneskin je italská rocková skupina složená ze zpěváka Damiana Davida, baskytaristky Victoria de Angelis, kytaristy Thomase Raggiho a bubeníka Ethana Torchia. Mladá čtyřčlenná kapela se rychle stala globálním fenoménem. Po vítězství v Eurovizi vydala hned několik songů, které se zařadily mezi nejstreamovanější na světě. Skladba skupiny Beggin se umístila na žebříčku nejlepších deseti v 63 zemích. Dosud Måneskin také získali čtyřiadvaceti platinových a šestnácti zlatých certifikací z celého světa.

Nedávno Måneskin oznámili své evropské turné Loud Kids, které vyprodali během dvou hodin. Dorazí v rámci něj také do České republiky, koncert se bude konat 28. února příštího roku.

red, foto: Sony
Témata: Måneskin, MammaMia, videoklip, singl

zavřít