Tomáš Klus odehraje 17. listopadu jediný koncert SpOlu Tour v Praze, slibuje tři hodiny hudby

Vydáno 14.11.2018 | autor: redakce

Tomáš Klus a Cílová skupina v rámci svého podzimního SpOlu Tour 2018 zahrají symbolicky 17. listopadu v Praze, a to od devatenácti hodin ve Foru Karlín. Přibližně tříhodinový koncert slibuje mimořádný zážitek - živou verzi nejnovějšího alba SpOlu i dobře známé starší písničky, příval pozitivní energie a bezprostřední, nabíjející atmosféru. Hlavním poselstvím novinky a stejně tak koncertní tour, která navazuje na její vydání, je poznání, že mluvit spolu a milovat jsou nejcennější okamžiky v životě. 

Tomáš Klus odehraje 17. listopadu jediný koncert SpOlu Tour v Praze, slibuje tři hodiny hudby Tomáš Klus odehraje 17. listopadu jediný koncert SpOlu Tour v Praze, slibuje tři hodiny hudby

SpOlu Tour 2018 odstartovalo 30. října v brněnském Semilassu a postupně se zastaví v jedenácti českých městech. Tomáši Klusovi sekunduje jeho Cílová skupina ve stabilním složení Jiří Kučerovský, Jan Lstibůrek a Petr Škoda. Hlavním prvkem vizuálu podzimních koncertů, jehož autorem je Matyáš Vorda, jsou lampiony, nechybí ani loutkové divadlo, několik kilometrů provázků a stuh, stíny i světlo.

Tomáš Klus rozsvítil Brno. Na startu turné SpOlu zpíval i bavil, došlo také na žádost o ruku

Interprety od auditoria nedělí žádné zátarasy, skvělá nálada tradičně panuje nejen mezi diváky, ale také na pódiu. Tomáš Klus prostřednictvím sociálních sítí poděkoval návštěvníkům koncertů i svému týmu: "Všem těm, kterých je plný jeviště před tím, než tam vlítnu, všem těm, kteří jej staví, aby tam mohlo bejt plno a pak tam mohlo bejt vlítnuto, všem těm, co týdny předtím jezdí, telefonují, domlouvají, vymýšlí, shání, řežou, kreslí, staví, bouraj, uzpůsobují a organizují. Vždycky když sklízím potlesk a děkuji vám, vždycky mi dochází, jak v žádné disciplíně neexistuje individuální úspěch, že za každým úspěšným jednotlivcem jsou tihle lidé SPOLU…"

Tomáš Klus vystoupí 8. března jako jeden z koncertních hostů na vyhlášení ankety Žebřík v Plzni.

tz, jm, foto: Alena Petříková, archiv

Témata: Tomáš Klus, Cílová skupina, SpOlu, Forum Karlín

zavřít