LIVE: Miláček publika Alessandra předvedla v Praze energickou show

Vydáno 05.02.2024 | autor: Barbora Turková

Zpěvačka Alessandra se proslavila především svou účastí v Eurovizi, kde obsadila páté místo. Zaujala tehdy songem Queen of Kings, který jste možná zaslechli také v českých rádiích. Do tuzemska nyní dorazila v rámci svého turné, kdy vystoupila v pražském Lucerna Music Baru.

LIVE: Miláček publika Alessandra předvedla v Praze energickou show LIVE: Miláček publika Alessandra předvedla v Praze energickou show

Alessandra
Praha, Lucerna Music Bar
3. 2. 2024

Mladá kráska Alessandra, která má norské a italské kořeny, reprezentovala v roce 2023 první ze zmíněnou zemí na Eurovision Song Contest, kde skončila na pátém místě. Zaujala výbušným, energickým a především snadno zapamatovatelným songem Queen of Kings. A zřejmě i jím přilákala české publikum do Lucerna Music Baru, který dokázala vyprodat.

Alessandra přivezla do Prahy láskyplnou show

Alessandra se v české metropoli dočkala vřelého uvítání. Její skalní fanoušci ji svým zpěvem doprovázeli při každé písni, kterých měla Norka v playlistu celkem šestnáct. Publikum bylo spíše mladší generace, která zná performerku především z TikToku. Právě tam je totiž velmi populární.

Talentovaná interpretka je na pódiu jako doma. Není se čemu divit, že ji díky silnému hlasu a skvělé komunikaci s fanoušky srovnávají s hvězdami, jako jsou Ariana Grande, Olivia Rodrigo či Tate McRae. Otázkou ale zůstává, zda se Alessandra dovede prosadit natolik, že si ji publikum nebude plést s jejími hudebními kolegyněmi. Mírným negativem navíc je, že hledá oporu v halfplaybacku.

Škoda také je, že spíše než interpretka mladou generaci zajímá, aby měla její výkon zachycený na video. V Lucerna Music Baru držel v ruce mobil téměř každý. A to zejména při hitech Queen of Kinds, Best Year of My Life, Bad Bitch, Mama I Am Sorry, Pretty Devil, Heavy nebo Narcissist

Alessandra má před sebou jistě zářnou budoucnost. Jen se musí odlišit a být jiná, zapamatovatelná a uchopitelná pro svou cílovku. A to není vůbec jednoduchý úkol. 

Text: Barbora Turková, foto: Adam Karaffa
Témata: Alessandra, Lucerna Music Bar, Eurovize

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít