Måneskin vyráží na světové turné, v květnu 2023 zahrají v O2 areně

Vydáno 24.03.2022 | autor: redakce

Måneskin měli na konci letošního února dorazit v rámci šňůry Loud Kids On Tour do Malé sportovní haly v Praze. Kvůli koronaviru však byli nucení štaci přesunout. Nyní oznámili nová data, a protože jim hala byla doslova "malá", zavítají rovnou do O2 areny. A to konkrétně 14. května 2023.

Måneskin vyráží na světové turné, v květnu 2023 zahrají v O2 areně Måneskin vyráží na světové turné, v květnu 2023 zahrají v O2 areně

Poté, co se vyšplhali na vrcholy mezinárodních hudebních žebříčků a kralovali pódiím předních evropských letních festivalů, oznamují Måneskin nové termíny přesunutého turné Loud Kids On Tour, jehož součástí bude i pražská O2 arena. Fanoušci se dočkají 14. května 2023 stejně energické show plné temperamentu, jakou předvedla italská čtveřice Victoria, Damiano, Thomas a Ethan v loňském roce na Rock for People Hope.

Rockoví Måneskin vydávají skladbu MammaMia, poprvé v ní ukazují svou ironickou stránku

S více než 3,4 miliardami přehrání na všech digitálních platformách a více než 43 miliony posluchačů na Spotify měsíčně, se kapela stala fenoménem poslední doby. Během turné navštíví Måneskin v rámci zastávek ve městech jako jsou Londýn, Paříž, Vídeň, Praha nebo Berlín. 

Největším hitem kapely je singl I Wanna Be Your Slave, který za pouhých 24 hodin dosáhl 6,7 milionu přehrání, stal se jednoznačným hitem v 67 zemích a vyšplhal se na první místo v žebříčku YouTube Italia a na dvacáté místo v žebříčku nejlepších světových umělců. 

red, foto: SonyMusic
Témata: Måneskin, turné, Praha, O2 arena

zavřít