Duben se živou hudbou: streamované koncerty chystají Jelen, Queenie, Gaia Mesiah nebo Mňága a Žďorp

Vydáno 29.03.2021 | autor: Andrea Štipčáková

Koncertování za účasti veřejnosti je stále v nedohlednu, a tak se interpreti snaží se svými fanoušky spojit alespoň virtuálně. V dubnu si přichystali streamovaná vystoupení Pekař, Gaia Mesiah, Sto zvířat, Lake Malawi, Queenie, Eliška Rusková, Totální nasazení, Jelen, Debbi a Mňága a Žďorp.

Duben se živou hudbou: streamované koncerty chystají Jelen, Queenie, Gaia Mesiah nebo Mňága a Žďorp Duben se živou hudbou: streamované koncerty chystají Jelen, Queenie, Gaia Mesiah nebo Mňága a Žďorp


Pekař
, 3. 4.

Dubnovou koncertní online „šňůru“ zahájí Pekař. Ten dal svému vystoupení po vzoru akce Národ sobě – kultura tobě vtipný název Národ sobě – Pekař v Tobě. Během livestreamu, kterého se zúčastní také Cágo Pohoda a Jakub Děkan, pokřtí album První kapelní.

ROZHOVOR | Pekař: Nejvíc, co může člověk pro album udělat, je poslouchat

Vyhráváme: festival živých streamů (Gaia Mesiah, Sto zvířat a další), 6. až 18. 4.

Palác Akropolis si pod hlavičkou Vyhráváme: festival živých streamů přichystal sérii třinácti online koncertů, díky kterým posluchači poznají pořádný kus české scény. Vystoupení během nich například Sto zvířat, Gaia Mesiah, Michal Horák, teepee nebo Amelie Siba.

Lake Malawi, 8. 4.

TCL Electronics pokračuje v sérii koncertů. Po Miraiovi Navrátilovi a Marcellovi si pozvalo do svých řad kapelu Lake Malawi, která rozezní své tóny 8. dubna. Speciálním hostem show bude zpěvačka Domi.

Queenie, 9. 4.

Na pořádnou rockovou show se můžete těšit už 9. dubna. Kapela Queenie se totiž rozhodla vyslyšet přání fanoušků a odehraje speciální online koncert s obrovskou scénou a největšími hity kapely Queen. Web iREPORT vám z akce přinese reportáž.

The Show Must Go Home! Queenie odehrají velkolepou online show, fanouškům nabídnou unikátní zážitek

Eliška Rusková, 10. 4.

Svůj první živý koncert odehraje také Eliška Rusková. Vysílaný bude přes globální platformu pro umělce – Legato, a tak se zpěvačka může těšit na publikum z více než 45 zemí světa.

Totální nasazení, 10. 4.

Totální nasazení oprašuje starou sestavu, v níž naposled zahrála před dvanácti lety. Podle slov Sváti to „staré gardě“ stále funguje, a tak se její příznivci mají bezesporu na co těšit. Vysílat se bude ze studia 16 Live Records.

Jelen, 11. 4.

Ve světové premiéře odehraje kapela Jelen v neděli 11. dubna v prostorách Loftu Bubny písničky z chystané desky Věci a sny. Výtěžek z koncertu použije formace na náhradu výbavy, kterou ukradli na hlídaném parkovišti z auta zvukaře Ondry. Po vystoupení si navíc budou moci příznivci skupiny s jejími členy popovídat skrze Zoom. Na reportáž z akce se můžete těšit na webu iREPORT.

Tenkrát poprvé: Jindra Polák (Jelen)

Debbi, 18. 4.

Svůj březnový koncert musela Debbi kvůli koronaviru v týmu přesunout na duben. Fanouškům slibuje, že si s nimi tentokrát už doopravdy zazpívá, a to i kdyby měla vysílat sama.

Mňága a Žďorp, 24. 4.

Další ze svých „spešl“ koncertů připravili Mňága a Žďorp na 24. dubna. Tentokrát si zahrají na střeše hotelu Thermal v Karlových Varech, a nebudou sami! Hostem vystoupení bude Miro Žbirka.

Mňága a Žďorp zahájila jarní turné a bylo to Spešl. Petr Fiala oslavil narozeniny, blahopřáli Tomáš Hanák, Petr Váša i Čechomor

Text: Andrea Štipčáková, foto: archiv iREPORT
Témata: Pekař, Gaia Mesiah, Sto zvířat, Lake Malawi, Queenie, Eliška Rusková, Totální nasazení, Jelen, Debbi, Mňága a Žďorp

zavřít