Depeche Mode zrušili koncert v Minsku, Dave Gahan byl hospitalizován v nemocnici

Vydáno 20.07.2017 | autor: redakce

Fanoušci v Minsku se koncertu kultovních Depeche Mode nedočkali, frontman Dave Gahan totiž trpěl zdravotními potížemi a byl hospitalizován v nemocnici. Propuštěn byl ve středu. 

Depeche Mode zrušili koncert v Minsku, Dave Gahan byl hospitalizován v nemocnici Depeche Mode zrušili koncert v Minsku, Dave Gahan byl hospitalizován v nemocnici

Gahan byl kvůli žaludečním potížím převezen do nemocnice v pondělí 17. července, právě v den, kdy měli "Depešáci" vystoupit v Minsku. Naštěstí se ukázalo, že problémy nejsou vážného charakteru a nyní by již měl být zpěvák připraven absolvovat zbytek turné.

LIVE: Depeche Mode v Praze - Černá revoluce v Edenu

Běloruské příznivce vyzvala skupina, aby počkala na další informace o náhradním termínu koncertu. "Omlouváme se všem fanouškům v Minsku a děkujeme za pochopení a trpělivost," vzkázali přes sociální sítě.

V Praze vystoupila kapela v kvěnu, když vyprodala Eden arénu. "Černá vládne v šatníku fanoušků, kteří rozhodně nejsou jen ve věku kolem čtyřiceti let. Eden opanoval mix posluchačů od náctiletých po lidi ve věku, kteří by snad mohli být rodiče typických fanoušků, tedy těch čtyřicátníků," zhodnotil v recenzi Daniel Maršalík.

vložte odkaz, text nemažte

Do České republiky se Depeche Mode s turné vydají ještě jednou. Tentokrát vystoupí v pražské O2 areně, a to 31. ledna 2018.

jm, foto: Petr Tibi

Témata: Depeche Mode, Dave Gahan, koncerty

zavřít