LIVE: Holešovská Regata 2016: Kryštof přilákali 10 tisíc lidí, podle No Name pokřtili tygří mládě

Vydáno 20.06.2016 | autor: Hana Poláchová

Šestým ročníkem rodinného festivalu ožila zahrada zámku Holešov. Program pro děti i rodiče byl velmi pestrý hlavně v sobotu, kdy se pro nejmenší odehrával na Sportovní louce nebo nádvoří.

LIVE: Holešovská Regata 2016: Kryštof přilákali 10 tisíc lidí, podle No Name pokřtili tygří mládě Kryštof přilákali tisíce lidí. Foto: Hana Poláchová

HOLEŠOVSKÁ REGATA
HOLEŠOV
17. - 18. 6. 2016

Páteční program patřil havířovským Nebe a Kryštof, kteří předvedli standardní festivalový program nejoblíbenějších písní a osvědčených vtipů. První jmenovaná kapela také uspokojila podpisuchtivé fanoušky.

Holešovská regata viděla domácí špičku: přijeli Kryštof, Aneta Langerová, No Name i Jelen

V sobotu se prostory zámku oevřely již v dopoledních hodinách, připraveny byly hry i soutěže pro nejmenší, ve dvanáct na podium naběhli Jelen se stálým hostem Kateřinou Marii Tichou, aby je doprovodila nejen v duetu Co bylo dál? nebo hitu Magdaléna. Všichni interpreti měli hodinový set a po krátkých přestavbách a zvukovkách se střídali na jednom pódiu.

RADOSTNÁ ANETA I KOUPEL

Fanoušci obsadili a pevně chránili svá místa, ať už stojící v kotli nebo vsedě po stranách. S druhou hodinou si na své přišli milovníci hitů Michala Hrůzy a i s ním si rádi zazpívali. Tradiční vsuvkou byla soutěžní přehlídka plavidel a sjezd kanálu. Jedinou avizovanou zpěvačkou byla Aneta Langerová, nabídla ochutnávky z alba Na Radosti, Malou mořskou vílu i nezbytnou Vodu živou.

Kdo se chtěl pobavit, určitě zhlédl sjezd cyklistů přes dřevěnou lávku. Někteří z nich se chtě nechtě vykoupali, což vzhledem k příjemnému letnímu počasí nikomu nevadilo.

NO NAME MAJÍ RÁDI V ZOO


Poprvé na Regatě vystoupili Tata bojs a i oni slavili velký úspěch, nejen proto, že v publiku měli příbuzné z okolí. Zlatým hřebem byli bezesporu dvacetiletí No name. Pro ně si organizátoři připravili nejedno překvapení. Ředitel festivalu se dal slyšet, že kapelu, nejen díky četnosti účinkování na Regatě, považuje za rodinu, ale mají je rádi i ve zlínské zoo. Tam podle většiny členů pojmenovali mládě tygra jménem Timko a zpěvákovi na památku věnovali plyšovou vzpomínku. Hračka nakonec skončila v publiku. Možná i jako poděkování za atmosféru a sborový spoluzpěv.

vložte odkaz, text nemažte



Večer vyvrcholil speciálním ohňostrojem. Členům kapely byly na podium přineseny plastové židle a světelná show na jejich počest mohla začít. Andělský moderátor ohlásil a odpočítal dvacet rachejtlí místo dortových svíček a další efekty byly odpalovány za zvuků jejich písně.

text a foto: Hana Poláchová

Témata: Holešovská regata, Kryštof, No Name, Aneta Langerová, Jelen, Nebe, Tata Bojs

5,00

čtenáři

hlasuj
zavřít