VIDEOROZHOVOR: Zpěvák roku Marek Ztracený - Věřím, že na O2 arenu budeme vzpomínat celý život

Vydáno 13.03.2019 | autor: redakce

Zpěvákem roku se v anketě Žebřík stal Marek Ztracený. V nabité konkurenci předčil stříbrného Tomáše Kluse i bronzového Thoma Artwaye. Cenu si převzal v plzeňském DEPO2015 a pár minut na to nám prozradil své pocity. 

VIDEOROZHOVOR: Zpěvák roku Marek Ztracený - Věřím, že na O2 arenu budeme vzpomínat celý život VIDEOROZHOVOR: Zpěvák roku Marek Ztracený - Věřím, že na O2 arenu budeme vzpomínat celý život

"Pořád jsem čekal, jestli třeba nevyhraju kategorii Průser roku," žertoval Ztracený. "Před osmi lety jsem na Žebříku hrál a trochu záviděl každému, kdo nějakou cenu dostal. Říkal jsem si, že bych také mohl jednou nějakou získat. A ono se to povedlo," radoval se.

Co se dělo v zákulisí Žebříku: Z cen se radovali Tomáš Klus, Barbora Poláková, Marek Ztracený a další

Na 22. února 2020 chystá svůj dosud největší koncert - v pražské O2 areně. V té si touží zahrát už od doby, co byla postavena. "Studoval jsem tenkrát konzervatoř a v televizi běžela reportáž o vzniku nové haly - tehdy ještě pojmenované Sazka aréna. Když jsem usínal, představoval jsem si, že tam hraji," vzpomíná. "Věřím, že to bude něco, na co budeme vzpomínat celý život - a snad i fanoušci," dodává.

Kromě Ztraceného si ceny z Plzně odvezli Monkey Business, Tomáš Klus, Barbora Poláková, Kapitán Demo, Marpo a řada dalších. Slavnostním vyhlášení provázeli Jakub Kohák a Iva Pazderková. Kompletní výsledky najdete zde.

video: Lukáš Knoll, rozhovor: Hana Bukáčková

Témata: Marek Ztracený, Žebřík, O2 arena

zavřít