The Chainsmokers budou v únoru usilovat o vyprodání pražské Tipsport arény

Vydáno 26.09.2017 | autor: redakce

Hvězdy hitparád The Chainsmokers ohlásily evropské turné. Série šestnácti zastávek v rámci Memories…Do Not Open Tour je dalším krokem tohoto dua po čtyřiceti úspěšných show, které právě absolvovali po velkých arénách Severní Ameriky. V Praze vystoupí 11. února, a to v Tipsport aréně. 

The Chainsmokers budou v únoru usilovat o vyprodání pražské Tipsport arény The Chainsmokers budou v únoru usilovat o vyprodání pražské Tipsport arény

Za jménem The Chainsmokers se skrývá americké DJské a producentské duo, které odstartovalo svoji kariéru již v roce 2012. Zlom ale přišel o dva roky později, kdy pánové Andrew Taggart a Alex Pall vydali nakažlivý klubový singl #Selfie. Ten zabodoval na předních příčkách hitparád po celém světě a kapele přinesl hned několik platinových ocenění. The Chainsmokers se rázem stali jedním z nejčastěji skloňovaných pojmů v rámci taneční hudby, duo se stalo
i žádaným DJským artiklem a jejich následně vydané singly měly otevřené dveře do playlistů většiny mainstreamových rádií po celém světě.

Pátý den Szigetu zakončili rozpačitě The Chainsmokers, šapitó ovládli Oh Wonder a The Pretty Reckless

Duo The Chainsmokers doposud vydalo dvě EP, necelou dvacítku singlů a v letošním roce konečně i debutové album Memories...Do Not Open.  Díky dosavadním hitům, které se mohou pyšnit desítkami zlatých a platinových ocenění, stovkám miliónů streamů a miliardám views jejich videí na YouTube, patří The Chainsmokers aktuálně k nejúspěšnějším zástupcům taneční scény. 

Vstupenky seženete v sítích Ticketpro a Ticketportal v cenových relacích od 790 do 1 490 Kč.

tz, jm

Témata: The Chainsmokers, Tipsport aréna

zavřít