Deník neúspěšného hudebníka (23.): Kontroverze

Vydáno 17.01.2020 | autor: Neúspěšný hudebník

Jsem Fanda a muzika pro mě znamená nejvíc. Jednou se jí budu i živit a konečně zavřu pusu všem, kdo o mně pochybovali. Jednou se to povede…

Deník neúspěšného hudebníka (23.): Kontroverze Deník neúspěšného hudebníka (23.): Kontroverze

Šli jsme s Punkýšem po delší době v klidu na pivo. Jen tak sami. Punkýš dokonce nepotřeboval pozvat, poněvadž dostal nějaký peníze od bábi, takže jsme si mohli dát o nějaký to pivko navíc. Zkrátka paráda.

Deník neúspěšného hudebníka (22.): Silvestr

Po dvou rundách jsme navíc dostali hrozně kreativní náladu. Chtěl jsem toho využít a rozlousknout věčnou otázku: jak se konečně proslavit? Řešit něco podobnýho v Punkýšově blízkosti bylo dost o hubu, protože Punkýš nechtěl o slávě ani slyšet. Takže to byl takovej komplikovanej dialog, ale ty dvě piva jako kdyby mě osvítila a já přišel na způsob, jak se proslavit a ještě se zavděčit Punkýšovi.

No jistě! Bylo to až překvapivě jednoduchý! Jediný, co to chtělo, bylo udělat něco fakt kontroverzního. Když se člověk podívá na umělce jako Rammstein, Marilyn Manson nebo Lady Gaga… no jasně! Všechno to zapadá do sebe. Kontroverze je prostě jasná a snadná cesta k úspěchu.

Deník neúspěšného hudebníka (21.): Live fast, die young

Zrovna jsme si objednávali čtvrtý pivo, když jsem dostal odvahu a o svůj plán se s Punkýšem podělil.

“Myslím si, že bychom měli udělat něco fakt… fakt kontroverzního,” povídám Punkýšovi a snažím se tvářit co možná nejvážněji.

“Sakra! Vždyť ty máš furt problém s tím, že bychom si na koncert vzali ponožky do sandálů!” okřikl mě Punkýš, až to zahřmělo celou hospodou.

Výčepní nám pak řekla, ať dopijeme a vypadneme, že tyhlety projevy si máme nechat jinam. Tak jsme šli…

Musel jsem navíc uznat, že na kontroverzi podle Punkýšova vkusu asi ještě nemám koule.

Text: Neúspěšný hudebník

Témata: Deník neúspěšného hudebníka

zavřít