Linkin Park vydali dvacet let starou píseň. She Couldn't měla být součástí jejich debutové desky

Vydáno 17.08.2020 | autor: Andrea Štipčáková

Bude to už dvacet let, co Linkin Park vydali debutové album Hybrid Theory. Celkem obsahovalo patnáct písní, kapela jich však měla připravených mnohem více. Jednou z těch, která se na desku nedostaly, je i skladba She Couldn´t.

Linkin Park vydali dvacet let starou píseň. She Couldn't měla být součástí jejich debutové desky Linkin Park vydali dvacet let starou píseň. She Couldn't měla být součástí jejich debutové desky

Píseň se Linkin Park rozhodli zařadit na speciální reedici alba Hybrid Theory, která vyjde 9. října. Kapela jí oslaví své dvacetileté jubileum. Kromě desky se fanoušci, kteří si speciální balíček zakoupí, mohou těšit také na demo verze dosud nevydaných písní, dříve nezveřejněné fotografie skupiny či DVD s dobovými rozhovory a koncertními záznamy.

Linkin Park zakázali Donaldu Trumpovi používat jejich hudbu

„Je neuvěřitelné, že od vydání Hybrid Theory uplynulo už dvacet let. Jsme vděčni všem našim fanouškům, kteří nás na naší epické cestě doprovázeli. Vám všem věnujeme naši hudbu,“ zveřejnili Linkin Park na svých oficiálních stránkách.

Součástí speciálního boxu, který si můžete objednat zde, bude také nadrozměrný plakát Chestera Benningtona, který se ve věku jednačtyřiceti let 20. července 2017 oběsil.

Od smrti svého frontmana mají Linkin Park pauzu. V dubnu letošního roku však na veřejnost prosákla informace, že kapela chystá novou muziku. Kdy se jí však její příznivci dočkají, je zatím ve hvězdách. Zkrátit čekání si tak mohou nově vydanou She Couldn't.

Text: Andrea Štipčáková

Témata: Linkin Park, Chester Bennington, Hybrid Theory

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít