Michal Hrůza zažil v roce 2015 návrat na pódia. Vidět ho můžete i na DVD

Vydáno 31.12.2015 | autor: redakce

Příběh Michala Hrůzy sledovali po loňském poranění při potyčce v Ostravě snad všichni. V březnu letošního roku se zpěvák po měsících rehabilitací vrátil na pódia velkým koncertem ve Foru Karlín. Záznam nyní vychází na DVD.
 

Michal Hrůza zažil v roce 2015 návrat na pódia. Vidět ho můžete i na DVD Michal Hrůza ve Foru Karlín 19. března 2015. Foto: Tomáš Vlach

Součástí je i bonusový dokument Vrátit zpátky, citlivě odhalující, co zpěvákova kapela prožívala po napadení frontmana na Stodolní ulici a jak svému spoluhráči pomáhala zpět na pódia. DVD set, který doplňuje i přiložené audio CD, přijde na 399 korun. 

LIVE: Michal Hrůza dal vale noci a (opět) přivítal den
 
"Vystoupení ve Foru Karlín byl vůbec první veřejný Michalův koncert po uzdravení. V rámci večera s kapelou vystoupili i výjimeční hosté Anna K., Aneta Langerová, Klára Vytisková, David Koller, Michal Malátný, Xindl X a Adam Jánošík, ex bubeník Ready Kirken. Celý koncert měl neuvěřitelnou atmosféru a jsme rádi, že se ji podařilo zachytit i na DVD," říká manažerka kapely Martina Tůmová. V bonusovém dokumentu spoluautorka scénáře a moderátorka Lenny Trčková zpovídá kapelu a manažerku a společně se snaží odhalit, co všichni prožívali po Michalově napadení. Vyprávění provádí hudebníky až k záběrům z prvního tajného koncertu pro přátele na pražské Kampě.

11 koncertů roku 2015, které se redaktorům iREPORTu nejvíce líbily

Režisér Michal Budinský, který má s Kapelou Hrůzy několikaletou osobní i pracovní zkušenost, přiznává, že na dokumentu pracoval s nadšením, přestože nešlo o příliš veselé téma. "Celé to Vrátit zpátky je vlastně cesta zpět k tomu, co Michal miluje a bez čeho by nebyl tím, kým je. Je to velice silný příběh v Michalově kariéře a já jsem rád, že jsem mohl být s kamerou u toho," říká. 

tz, jm

zavřít