Na koncertě Ariany Grande zemřelo při teroristickém útoku 22 lidí. Další desítky jsou zraněny

Vydáno 23.05.2017 | autor: redakce

Další tragická událost otřásla v pondělí večer (nejen) hudebním světem. Koncert Ariany Grande se totiž stal cílem terorismu. Sebevražedný atentátník odpálil v Manchesteru výbušninu, která zabila či vážně poranila desítky lidí. 

Na koncertě Ariany Grande zemřelo při teroristickém útoku 22 lidí. Další desítky jsou zraněny Koncert Ariany Grande si vyhlédl sebevražedný atentátník

Pachatel na místě sám zahynul, celkem se dosud uvádí 22 mrtvých a dalších 59 zraněných. Toto číslo však nemusí být konečné. Pořadatelé uvádí, že k výbuchu došlo po vystoupení populární zpěvačky mimo hlavní sál koncertní haly, zřejme ve foyer. 

RECENZE: Ariana Grande je školačkou se slůvkem "sexy" na rtech

Šéfkonstábl manchesterské policie Ian Hopkins vyzval obyvatele Manchesteru, aby se v nejbližších hodinách místě tragédie vyhýbali. Ariana Grande je v pořádku, na Twitteru však zanechala zprávu, kde líčí, jak ji situace velmi zasáhla. 

vložte odkaz, text nemažte

Na sociálních sítích se k politováníhodné události vyjádřila také řada zpěvaččiných kolegů z branže. "V myšlenkách a modlitbách jsem s obyvateli Manchesteru, všemi zasaženými, Arianou a jejím týmem. Je to srdcervoucí," uvedla například Pink.

Témata
: Ariana Grande, teroristický útok, Manchester

zavřít