Ariana Grande osladí českým fanouškům září. Přijede v rámci turné Sweetener

Vydáno 17.12.2018 | autor: Josef Martínek

Ariana Grande ohlásila velké světového turné, na které v příštím roce vyjede u příležitosti nedávného vydání alba Sweetener. Její Sweetener World Tour odstartuje v březnu příštího roku v Americe, do Evropy dorazí následně v srpnu. V pražské O2 areně ji uvidíme 8. září. 

Ariana Grande osladí českým fanouškům září. Přijede v rámci turné Sweetener Ariana Grande osladí českým fanouškům září. Přijede v rámci turné Sweetener

Zpěvačka vystoupí celkem v devatenácti metropolích, mimo jiné v Londýně, Paříži, Vídni, Dublinu, Berlíně nebo Glasgow. Fanoušky čeká nezapomenutelná show, během které zpěvačka zazpívá většinu svých známých hitů, ale dojde samozřejmě i na songy z desky Sweetener či na naprosté hudební novinky z jejího repertoáru.

TOP 8 videoklipů týdne: Ariana Grande vzpomíná na teroristický útok v Manchesteru, Leoš Mareš je znovu Svalnatec

Kromě klasických vstupenek na sezení a stání budou k zakoupení i speciální VIP balíčky obsahující speciální dárky, zážitky nebo i osobní setkání s Arianou Grande.

Předprodej vstupenek startuje v síti Ticketportal 20. prosince. Vstupenky se budou pohybovat v cenovém rozpětí 1 590 - 2 490 Kč. 

tz, jm

Témata: Ariana Grande, Sweetener

zavřít