Noel Gallagher se opřel do Adele: "Je to hudba pro z*urvené stařenky"

Vydáno 12.12.2015 | autor: admin

Noel Gallagher, který pro ostré slovo nikdy nejde naleko, se opět podělil o své názory s hudebními fanoušky. Tentokrát přitom neváhal zkritizovat Adele, aktuálně nejžádanější umělkyni planety. "Je to hudba pro z*urvené stařenky," prohlásil.

Noel Gallagher se opřel do Adele: Adele mají rádi snad všichni. Kromě Noela Gallaghera

Někdejší hvězdu Oasis k vyjádření ohledně Adele vyzvali při rozhovoru pro The Telegraph. "Nechápu všechen ten poprask kolem. Nemám rád její hudbu. Myslím, že je to hudba pro z*urvené stařenky," nebál se tvrdých slov. Zároveň prohlásil, že současná hudba je podle něj zbytečně umírněná a přirovnal ji k "moři sýrů". 

Hello, it's me... Hit Adele parodují Ellen DeGeneres i hrdinové Hvězdných válek

Těžko říct, jestli Noela spíše neštve, že Adele s novým albem 25 překonala prodejní rekod, který drželi od roku 1997 jeho Oasis. Tehdy se v Británii hned v úvodním týdnu prodalo 696 tisíc kopií jejich desky Be Here Now. Pro novinku Adele si v listopadu v prvním týdnu běželo 800 tisíc Britů a v trhání rekordů pokračuje dál. Nyní například zabránila Coldplay ve startu na prvním místě, přestože kapela prodala v prvním týdnu s albem A Head Full Of Dreams víc kopií než s minulými řadovkami Mylo Xyloto i Ghost Stories. 

HITPARÁDY (24.): Adele vede s Hello už i v Česku, s albem dál překonává rekordy

V USA už album 25 překonala hranici 5 milionů prodaných kopií, v Británii milion a půl. 

NME, jm

zavřít